Euphoria

Dagen har bestått av städning. Tog hela dagen att städa bara badrummet! O nej så skitigt var det inte men rensa ut grejer i skåpen samt gjorde riktigt fint, låg tillomed på alla fyra under badkaret och skura. Imorgon blir det kökets tur tror jag om inte pappa ska måla om köksbänken en gång till nåja jag hittar nog något att göra :)

Sebastian kom hit med sina hantlar, så funderar på ett litet axelpass här hemma nu så slipper jag göra det på gymmet. Kör nästan bara fria vikter på axlarna ändå.

Lite träningsmusik.
Loreen - Euphoria
Bingo Players - Cry
Stan Bush - Till all are one
Survivor - Burning heart
Star Pilots - Highter
LMFAO - Sexy and I know it


Shopping & gym

Idag har jag gjort 2 favoritsaker. Shoppat och gymmat! Hittade snygga ringar på Åhlens, var rea så fick 3 st för 56kr!!! På gymmet blev det ett benpass, me like!

Imorgon blir det en ordentlig städdag här hemma, min lägenhet ser ut som kriget. Så vartenda liten vrå ska skrubbas och fixas. Måste rensa ut lite grejer i mina skåp, har alldeles för mycket saker. Sparar dock i princip alla grejer och kläder jag rensar ut för i sommar ska det bli att stå på loppisar :)


Gladiatorsöndag!



Sitter och tittar på Gladiatorerna som jag missade igår. För kvällen igår spenderades med vänner och lite cider! ups! Drack förvisso bara en men ändå totalt onödig, nåja ibland får man väl synda :) Men alkohol är INTE bra grejer. Men kvällen var trevlig iaf och trevliga människor :)


THIS IS MARINA!




Ålder
: 22 år (23 i maj)

Bor: Dalby (Lund)
Vikt: 55-56kg (50-52 innan jag börja träna) wink

Längd
: 158cm

  
Arbete/Utbildning: Livsnjutare :)
 
Tränar på: Fitness24seven

Bästa muskelgrupp
: axlar, rumpa

Sämsta muskelgrupp:
bröst och ben

Favoritövning
: Benpress och hantellyft åt sidan heart

 
Hatövning: Bänkpress, men det ska bli ändring på det

Bästa egenskaper
: säger vad jag tycker, generös laugh

 
Sämsta egenskaper: Blyg, lite för petig med småsaker o lite tråkig. 

Motto
Det är bara att ge allt, sen ökar du!


Strive for progress, not perfection.

Vilket jäkla axelpass idag alltså, kunde knappt lyfta vänster arm efteråt. Körde även triceps och bröst, bröst går alltid ganska dåligt då jag har svårt att komma på vad jag ska göra för övningar men känner inte att bröst är så stor prio heller.

Funderar på om man ska köra en grym bulk i Mars, dvs äta som ett djur och lyfta tungt som ett as! Kanske blir lite kort med en månad men har inte kört nån konditionsträning alls på ett halvår så har hunnit bygga upp mig lite även om jag slarvat med maten. Sen April-Maj är det dags för en lättare deff som kommer innebära att köra konditionsträning och tänka lite mer på vad jag äter, noll socker!

Ikväll ska syster och systerdotter sova här, mys mys :)



Prima Ballerina?

Bra dag! Men inte så speciell.

Idag gick jag upp i tid! 8.00 dvs, hjälpte mor min med storstädning i köket. Städa och rensade ut skåp och kylskåp. Farsan var ute i min lägenhet och målade om köksbänken, blir nog tjusigt när det är klart :)

Min dröm har länge varit att någon gång gå på balett och se svansjön eller något. Har länge varit intresserad av denna dans men kanske inte direkt av den klassiska musik som oftast är till. Så att de ska sätta upp svansjön i Malmö, hade kanske varit något att se :)


Eat clean, train mean, live lean.

Varit och provtränat en andra gång på Actic Olympen i Lund, bra gym det där. Även om det är mycket folk på gymmet så känns det lite i med att gymmet är så stort. Kanske blir gymbyte i höst? Who knows, beror på hur livssituationen ser ut då. Blev iaf ett fint benpass, va rätt skakig i benen när jag gick på löpbandet efteråt.

Imorgon blir det ishockey igen. Lunds Ishall kl. 19.00 (Lunds Giants - Trelleborg Vikings). Be there!


Stronger ffs!!

Har suttit i min farsas shiatsumassagestol idag, mycket behövligt efter ryggpasset igår. Inte för att det var jättejobbig men lite stel är man allt.

Hmm hur går det egentligen med yogapassen här hemma? Har inte gjort ett ända, har sjukt dålig karraktär när det gäller att träna hemma för det är så tråkigt men på gymmet är det fullt ös! :) Bättring!

Nu blir det en proteindrink och lite tv :)



Jag är förälskad i kärlek men lever helst i dröm och poesi!

Vill du ha in övat smicker då får du gå till en annan man

Jag ljuger gärna och bra men alltid spontant

 

Vill du ha sång till din skönhet då får du gå någon annanstans

Jag sjunger falskt om de fula och alltid för starkt

 

Jag är förälskad i livet jag är så dum att jag tror på det jag gör.

 

Om du stannar kvar så vet du vad du får 

Svart kaffe och poesi

Svart kaffe och drömmeri

Svart kaffe och lite självironi

 

Vill du ha trygghet och tofflor

då får du söka en  annan vän

Jag är förevigt på rymmen en brådmoget barn

 

 

Vill du ha håriga armar är du bra dum om du stannar här 

Jag vill va vild i min ömhet men aldrig vulgär

Jag är förälskad i kärlek men lever helst i dröm och poesi

 

Om du stannar här så vet du vad du får

Svart kaffe och poesi

Svart kaffe och svåra ord

Svart kaffe och kanske kärlek ändå


LÅTEN - Raj Montana Band - Svart Kaffe

Jag är en som överanalyserar mycket, men framförallt udda musik.
Älskar Py Bäckman, Caroline Af Ugglas, Melissa Horn, Dan Hylander, Raj Montana Band, Tekla, Lasse Tennander.


sry!

Sorry vänner för att jag inte bloggat idag. Har haft massor av tid men inget att skriva om.

Idag har jag städat, fixat här hemma och gymmat (biceps och rygg).

Just nu är jag iaf barnvakt till min systerdotter som ska sova här inatt, fast jag har varit tråkig och försökt få min skrivare att fungera. Så nu ska jag titta på en mysig film med henne. natti nattii


Giants!

Varit uppe i Glimåkra och tittat på ishockey. Ja vi åkte 11mil för att titta hehe. Dessutom förlora Lund, 5-4 men tyckte ändå Lund var bättre. Var typ 30-15 i skottskillnad men Lund är för kassa på att sikta. Men de går vidare till nästa kval så det gjorde inte så mycket men kan man vinna så ska man :)


Det är bara att ge allt, sen ökar du!

Träningsvärk överallt! Love it!

Jag är en sån där människa som  älskar träningsvärk, då känns det som att man har gjort någon nytta iaf. Träningsveckan har varit sådär, bara 2 dagar på gym och en träningsdag hemma. Denna veckan som kommer hoppas jag på minst 3 gymdagar och  några yogadagar hemma. Är verkligen stel som en pinne men det börjar komma lite muskler även om det inte syns så mycket än. Fan vad jag önskar att jag bodde nära ett gym!

Drömmen är egentligen att orka gymma 4 dagar i veckan samt köra yoga och någon kampsport. Skulle verkligen behöva lite smidighet plus att jag vill kunna försvara mig själv, är liten och klen! Vill även börja springa men konditionsträning är det tråkigaste jag vet! Hoppas att jag ändrar mig en vacker dag. :) Vart får alla sin energi ifrån??



Tröttis

Jag och Seb har precis sovit en stund på soffan, phu så trött man kan vara. Var iaf på Nova Lund idag och köpte en bikini som alla andra också kommer ha men Seb tyckte jag skulle ha den :) han älskar USA. Köpte även bläckpatron till skrivaren, ush så dyrt.

Var även en sväng på gymmet men det gick dåligt för visste inte vad jag skulle träna, har typ redan tränat hela kroppen denna veckan så blev bara mage och vader. Nu blir det duschen och sen bara myskväll.






All night long!

Var verkligen evigheter sedan jag var ute och festa. Har lagt min tid på träning och har inte velat gå ut för att förstöra träningen. Men känner att jag verkligen behöver en rolig utekväll med roliga människor. Behöver inte gå ut och dansa hela natten lång, kan lika gärna sitta o dricka öl i en bar, men jag måste ut!

Funderar på om man skulle dra ut nästa helg eller något, joina? Pojkvännsfritt ofc :)



Yoga

Jag är verkligen urkass i min ländrygg/svank. Svankar som ett as och har ofta ont och får gå till kiropraktorn. Meen jag borde verkligen börja med yoga, tror att det hade varit ett underverk för min kropp. Undrar om mitt gym kan tänka sig ha några yogapass, annars har jag ju en massa yogadvd..



Actic

Testat Sveriges största gym idag, actic på olympen i Lund. Sjukt stort och omklädningsrummet var riktigt sjukt. Dock är jag en vanemänniska när det gäller gym och gillar inte att känna mig förvirrad bland alla nya grejer. Men ja actic är bättre än fitness24seven men jag trivs ändå :) bjuder på en värdelös träningsoutfit idag


Extensions

Sjukt sugen på att sätta i löshår, känner mig sjukt tråkig och behöver lite förändring. Ingen annan som är sugen på extensions? Isåfall kan jag sätta i ditt löshår och du mitt, om du inte kan så lär jag dig :)



Wonder Woman?

Sååå dålig träningsvecka! Har inte varit på gymmet på en vecka, såå dåligt! Måste gymma ikväll! Nåja varje vecka kan ju inte vara perfekt. Kom för övrigt på att det redan är torsdag, trodde att det var onsdag, buhu.

Håller fortfarande på att leka konstnär och min tavla börjar bli klar :) Är ganska nöjd för att vara min första tavla. Det blev en ängeltavla, kommer upp bilder sen.

Konstnär? Inte jag iaf!

Jag håller på att testar mig fram när det gäller att måla lite tavlor. Rita har jag aldrig varit speciellt bra på men övning ger färdighet :) här nere ser ni bästa resultatet hitintills


Fixa och fixa.

Min mamma har varit underbar och köpt en massa grejer till mig i stan idag :) Hon har köpt canvasdukar som jag kan måla på, små rollers som jag kan måla möbler med samt att hon har handlat färg till min köksbänk som fortfarande är obehandlad efter typ 1½år hmm...

Så idg blir det förhoppningsvis att sandpappra bänken lite och måla den. Hoppas verkligen att jag hinner ta mig till gymmet också! Annars får jag väl träna hemma lite ikväll när pojkvännen är borta.

Strö lite socker på mig!

Hmm sjukt sugen på godis, fy! Fasen dags att lägga ner igen. Bara dom första dagarna som är dryga anyway. Måste köpa hem massa god frukt imorgon, lite fruktsocker kan ju inte skada för mycket :)

En inspirationsbild, förövrigt tycker jag att denna damen är alldeles för spinkig för min smak!


Alla hjärtansstäddag!

Städat som tusan idag. Var hos lillebror och städade hans kök som såg ut som kriget. Har även pratat och planerat om min eventuella garderob. Tanken är att jag ska sno brorsans walk in closet så att min blir större, orättvist kan många tycka men han har faktiskt en 5a och jag har bara en 2a :)

Fergie har ju ändå typ världens snyggaste garderob, blir dock svårt att ha likadan då det inte finns så mycket plats :( men drömma kan man


Walk in Closet

Idag har jag och lillebror rensat och städat i hans walkincloset. Jag har vikt en massa kläder och hängt kläder efter färg, väldigt fint :) En stor "vårstädning" på gården är tanken, både i lillebrors och min lägenhet samt föräldrarnas hus. Blir ju mycket roligare om vi hjälper varandra. Har fixat ett fint litet loppisrum inne hos mina föräldrar där vi lägger alla våra grejer som ska säljas på loppisar och annat.

Har lite planer på att bygga om min walk in closet så letar runt efter inspiration :)





En inte helt vanlig söndag.

Precis hemkommen från Lund. Var med syrran, hennes kille, lillebror och hans tjej samt farsan och såg Magnus Betnér. Väldigt trevligt faktiskt. Spelade mysiga låtar i bilen av Melissa Horn, den tjejen är en jäävel på texter. heelt sjukt.


Jag försvinner ibland,
och alla frågar vad jag tänker på.
Men jag kan inte berätta,
för man få inte tänka så.

Kalas :)

Snart dags för kalas då. Farsan håller på att tillaga oxfilé och jag har gjort efterrätter, dukat och fixat :) blev ganska fint ändå, fick ta vad vi hade hemma. Det är förresten en tjej som bor här som fyller 15 samt att syrran fyllde 33 i tisdags? Missar ishockeyn nu igen men får va värt för att se Betnér.


Sunday

Gårdagen var trevlig. Var på ännu en middag hos några vänner till pojkvännen. Idag vankas det kalas så jag har gjort pannacotta och nån mangomousse. Igår bakade jag även muffins som vi ska ha idag :) älskar att fixa kalas även om det inte är till mig själv.


Saturday!

Igår var jag som sagt hos min svägerska  och åt middag. Snor lite bilder från hennes blogg hehe så får vara snäll och länka till hennes blogg. http://hannarydholm.spotlife.se/

Jag ser för övrigt ut som skit på bilderna, som vanlig. Jag är verkligen inte fotogenisk, hur ska jag då kunna bli fitnessmodel? hmm, får nog lägga den tanken på hyllan haha.




Halv åtta hos Hanna

Är hos svägerskan som övar inför hennes halv åtta med hennes kompisar. Så idag har man ätit god mat :)


Kreativ!

Idag har jag varit kreativ, kommit på massor av ideér till mina tavlor. Nu ska jag bara få tag i canvasdukar och penslar så är jag redo att sätta igång. Hoppas det blir ungefär som jag tänkt, är ju inte världens bästa på att rita och måla. Fått mycket inspiration från Carolina Gynning och Kan dee även om mina tavlor kommer bli långt ifrån som deras.  




Take me away!

Verkar inte som att mitt liv vill lösa sig just nu. Får inget studiebidrag och måste antagligen hoppa av engelskan. Arbetsförmedlingen vill att jag skaffar praktikplats o det är inte heller det lättaste.

Nu vill jag utomlands i några månader istället! Antingen ett land där det är lätt att få jobb eller nånstans där det är riktigt billigt! Join me?!!! :)



Art!

Varit duktig denna veckan :) Mycket gymmande, gått igenom hela kroppen redan.
Mån - Ben, rumpa och mage
Tis - Triceps och bröst
Ons - Biceps, rygg och axlar

Blir troligtvis ett extra benpass på fredag också.

Känner verkligen att det är tomt på mina väggar, är lite sugen på liknande den här som Carolina Gynning har gjort, frågan är om man ska försöka göra nåt liknande själv, dock är jag sämst på att måla men kan alltid försöka :)



If you don’t make mistakes, you aren’t really trying.

Idag har jag varit i stan med lillebror och shoppat lite, är såå pank men köpte iaf en träningst-shirt för 49kr och lite presenter.

Var även med lillebror och hans tjej Hanna på deras gym (Actic i Skrylle) skulle testa om det gymmet var bra. Men nja det var både sämre och bättre än det gym jag går på Fitness24seven. Stannar på mitt gym till slutet på sommaren och sen får vi se. Blev iaf bröst och triceps idag. Ångra dock att jag inte körde lite hårdare på gymmet men ja, blir ju minst 2 gymdagar till denna veckan :)


Träna hemma!

Har du inte råd med gymkort eller du kanske inte har ett gym i närheten?
Har hittat ett bra program för dig som vill träna hemma.

Du behöver: hantlar, matta, bänk och en pilatesboll (ej nödvändigt). Om du är hyfsat otränad så rekomenderar jag hantlar på 3-5kg. Har du inte råd med alla  dessa saker så kan jag säga att man kommer väldigt långt med bara hantlar :)

http://www.bodybuilding.com/fun/fitness_model_training.htm 


Chillin´

Blev inget drickande igår. Blev inte heller nån fest men vi var hemma hos ett par vänner och käka pizza och snacka skit istället, mycket bättre :) Varit en jävligt dålig träningsvecka, dock possitivt att jag har träningsvärk idag iaf.

Idag ska jag på kalas hos min lilla kusin, synd att det krockar med ishockeyn som jag brukar se fram emot på söndagar, tror det är ishockey nästa söndag också men då ska jag se Magnus Betnér med syrran och co för hon fyller snart år.

Är även sjukt besviken över att ha missat Gladiatorerna igår plus att dom har ändrat repristid på söndagar från 11.30 till 16.00 tror jag, så missar även reprisen! Fuck! Ska bli jääättekul o se Gladiatorena på min lilla minidator, hmm.....

Fest eller?

Blir kanske fest ikväll, kan dock inte bestämma om jag ska dricka eller ej. Är ju lite emot alkohol nu när jag tränar men ibland kanske det inte gör allt för mycket. Har ju inte druckit sen nyår. Har dock inte nåt vettigt att ta på mig. Kollade i lite affärer igår men hitta inte ett skit.

Mår lite halvkonstigt, känns som det är en liten förkylning på g. i kroppen. Har inte tid med detta, börjar ju plugga på onsdag :/
 


Hittar jag min styrka så är jag hellre grå?

Jag ska erkänna en sak idag.
Jag är sämst på att höra av mig till folk.
Varför?
För jag tror inte en jävel skulle vilja umgås med mig.
Jag tycker själv att jag är sjukt tråkig.

Nej, vill inte ha empati eller nåt sånt, vill bara säga hur det är!

Frissan

Så skönt det är att kunna dra fingrarna genom håret utan problem! Var hos frisören idag och det verka som det blev bra. Jag är en sån där hemskt petig person som måste tvätta och styla det själv innan jag kan bedömma :) men just nu ser det fin fint ut. Återkommer med mer detaljer när håret är tvättat som sagt. Bra pris på klippningen måste jag säga endast 340kr och då tvättade och lockade hon håret också. Jag är van vid att betala runt 500 för samma sak. Lämnar ut namn på salongen när jag vet om jag är 100% nöjd hihi.


Fan fan fan fan!!!!!

Såg fram emot ett grymt gympass men i början av passet så blev pojkvännens mobil stulen av ett jävla as! Han hade råkat lägga sin mobil vid stången där man gör chins och det var bara en person i närheten som dessutom använde stången efter Sebastian så det kunde bara va han. Så det blev till att ringa polisen efter endast 2 maskiner på gymmet, lyckat!!!!

Hoppas på att morgondagen blir mer lyckad ska till frisören, förhoppningsvis shoppa, gymmet och sen va barnvakt till systerdottern :)

Önskelista!


Empty.

Idag har jag verkligen inget att skriva om! Har bara städat badrummet och lagat mat till familjen. Ikväll blir det troligtvis gymmet! Vet inte om jag ska vara lat och bara köra bröst och triceps eller om jag ska köra axlar, rygg och biceps. Nåja får se hur mycket folk det är på gymmet också, är det smockat med folk pallar jag inte vara där för länge.

RSS 2.0