Nyårsafton!



Champagnen står på kyla. Ja de kunde varit så men den står i kassen iaf haha. Idag blir de nyårsmiddag/fest med några utav de bästa. Kan inte bli fel med tanke på människorna, de värsta som kan hända är att jag bor på toan hela kvällen men förhoppningsvis kanske man e lite för gammal för det haha :D

 

Jag brukar inte avlägga nyårslöften men i år ska jag ha 3 löften:

1. Jag ska unna mig mer vardagslyx, tänka mer på mig själv.

2. Jag ska visa mina vänner mer att jag uppskattar dem.

3. Jag SKA resa utomlands minst 1 gång!


Inspiration.

Min lägenhet börjar att ta sin form, så nu måste man börja spåna på hur där ska se ut. Inte en aning om hur jag ska ha det i köket/vardagsrummet. Men jag tror jag har bestämt mig angående badrum och sovrum/garderob iaf.
Köpt skitcoolt stort smyckesställ som man kan hänga smycken, skärp, väskor mm på. Sen ett runt skoställ där de får plats runt 40 par skor tror jag. Det blir chockrosa/svart/vitt i sovrummet/garderoben iaf. Sen så blir det vitt/silver/babyrosa i badrummet. Men behöver som sagt hjälp med vardagsrummet, noll koll.

Mycket har hänt men inget är gjort.

Mycket har hänt men jag har inte gjort ett piss. Jag står iallafall själv nu och så kommer det vara ett bra tag. Målet just nu är antingen få jobb utomlands eller i Sverige så jag kan spara ihop pengar till en längre resa.

 

Helgen har varit ganska lugn. I fredags var jag ute i Lund med Jacob och Max, va mycket trevlig :D Förrutom Hardcore Superstar så va de ett tag sen man va ute med boysen.

 

Även om jag har en del tjejpolare så umgås jag sällan i tjejgäng av nån konstig anledning men jag trivs med det, blir för mkt intriger i tjejgäng. Lättare att umgås med ett gäng killar faktiskt. Men mina girls e jävligt lätta. Sålänge man vet var man har sina vänner så är det bra. Finns inget värre än komplicerade relationer.

 

Annars så har jag varit barnvakt i helgen, kollat mega mycket film och facebook. Umgåts med en gammal "polare" hihi.

 

Imorgon blir det lite shopping med min blondie <3 och hennes polare :D yäy! JAG E PANK! hah.

 

 


MÖGELIMÖG :D

Jag tycker synd om er som läser min blogg, den har varit kassare än vanligt hah. Jag har inte pallat skriva, lönt att man har en blogg igentligen. :D Pallar inte skriva nu heller så här har ni 2 bilder från Spanien att titta på haha. :D
GRISFEST


Mina Små Pysslingar :D

RSS 2.0