Just do it!

Denna sommaren har jag bestämt att jag ska resa och ha allmänt jävla kul. Det är plugg fram till 8/6 och sen börjar livet ordentligt. Nu ska jag bara bestämma mig för vart jag ska nånstans men är egentligen öppen för en massa förslag om ni kanske har några :) Tänkt allt ifrån roadtrip i USA, tågluffa i Europa eller leva livet i Asien. Dock är jag inte sugen på vanlig charter utan jag vill verkligen se saker och verkligen uppleva kulturer.

   


Work?

Är med lillebror på hans första arbetsintervju, hoppas det går bra :) sen ska vi hämta hans flickvän och förhoppningsvis till Lidl och köpa kvarg och bär! Ikväll hoppas jag på ett hårt benpass, känns som man slöat flera dagar fast jag körde lite axlar hemma igår.


Lugn helg.

Varit en hurr lugn helg som helst men känner att det har behövts, inte en aning om varför egentligen men har inte så mycket energi. Igår var jag och klippte min kusin som sagt och sen blev det en lugn kväll framför tvn..

Idag har jag mest ätit och sovit men hann med en runda på Willys för lite matinhandling, som alla andra söndagar så var det mesta typ slut jaja får bli en sväng till Lidl imorgon hoppas jag och handla lite kvarg och bär.

Hoppas på en bra träningsvecka, vill verkligen ha resultat nu!! Blir till att lyfta extra tungt kommande vecka :)

Work it!

Jag är verkligen sämst på att träna magen men som tur är har jag börjat märka av lite resultat. Även om det är en del fett kvar så känns magen hårdare och formen börjar bli snyggare. Nu vill jag bara hitta lite nya övningar och denna youtube-videon verkar ju rätt bra :) Får testa den imorgon.




Primetime!

Bloggar på Hannas begäran :) precis varit hos min kusin josse och har klippt henne och snackat. Väldigt kul då jag inte träffar henne så ofta men hoppas på att det blir ändringar på det. Nu är det dags för Gladiatorerna! Jag vet, jag är nörd :) men vem säger nej till att kolla på lättklädda killar med muskler? Mums!


Gottis!

Nu har jag varit och hämtat paket från gymgrossisten och fitnessguru. Som jag satsar på min träning haha :) nu ska bara godiset bort igen, mycket fusk det senaste. Nu är jag påväg mot gymmet iaf. Blir ett bröst och tricepspass men tar nog lite vader och rumpa också.


Grymt 12 veckors träningsprogram!




Svårt att komma igång med träningen och svårt att veta hur du ska göra?
Här är ett grymt 12 veckors program där man får hjälp med allt! Man får hjälp med träningsschema, övningar till varje pass, kostråd och kosttillskott råd. Samt att det finns video på alla övningar så att man lär sig göra dem ordentligt.

Fas 1
http://www.bodybuilding.com/fun/jamie-easons-livefit-phase-1.html
Fas 2
http://www.bodybuilding.com/fun/jamie-easons-livefit-phase-2.html
Fas 3
http://www.bodybuilding.com/fun/jamie-easons-livefit-phase-3.html  

 

 

 


Träningsschema



Fått önskemål om att jag ska lägga ut träningsschemat som jag gjort till lillebror. Saken är att vem som helst tjej som kille kan ha detta schemat. Dock är jag inget proffs men har läst en del så tror att detta är hyfsat bra. Jag har själv ungefär samma fast jag tränar ben och rumpa 2ggr i veckan vartannan vecka.


TRÄNINGSSCHEMA

Måndag - Ben och rumpa, mage
Tisdag - Rygg, biceps
Onsdag  - Vila
Torsdag – Bröst, triceps
Fredag – Axlar, mage

Kör 3 set och ca 8-10 reps. 
Kör ungefär 3 olika övningar per muskelgrupp.

 


It's not who you are that holds you back, it’s who you think you’re not!

Jag hade bestämt att sommaren 2011 skulle bli den bästa, men jag får nog säga att de var bland dom sämsta. Varför? Inget hände! Varför hände inget? För att JAG inte gjorde ett piss! Man kan inte förvänta sig att saker händer av sig själv.

Denna sommaren ska jag ha kontroll! Jag sitter redan nu och spånar på vad som ska hittas på i sommar. Hoppas att en hel del av sommaren inte ska vara i Sverige iaf. Kanske Italien, USA eller något annat. Ska ha bestämt mig innan sommaren börjar för sommaren 2012 SKA bli den bästa! Eller år 2012 ska bli det bästa året!

Jag har alltid haft problem med min beslutsamhet men i år ska det fan bli slut på det. Sluta vela, sluta tänka att jag inte kan!

Jag kan, jag vill, jag gör!!

Beställt lite gottis!

Ville testa lite nytt protein så beställde One Whey från Fitnessguru.se, smak Chocklad/Hasselnöt. Hoppas detta proteinet är gott, kommer recension senare när jag testat det :)
Köpte även en ny shaker och nåt fettförbränningsgrejs som jag ska testa när jag byggt upp mig lite hehe :) 


Pain is weakness leaving the body!

Ojdå. Ni är ju några stycken som läser min blogg verkar det som, vilken svikare jag varit i 2 dagar, ush illa illa av mig :)

Nåja jag har varit hos min kusin i Malmö sen i söndags och vi har gymmat, gått promenader och ätit en massa nyttig och god mat. Eller ja vi testade att göra nyttiga kakor men de smakade fan!

Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt och myst i soffan, välbehövligt efter 2 nätters dålig sömn. Har även fixat ihop ett träningsschema till lillebror. Känns lite konstigt att lilla klena storasyrran ska sätta ihop ett schema till honom men ja, jag är en nörd när det kommer till träningsbloggar och träningsscheman så förhoppningsvis blir det bra.

Idag så tog jag högsta vikten som fanns i en benmaskin på gymmet, är gymmet dåligt eller börjar det vankas resultat tro? :)

Whoop Whoop!

Giants

Ikväll är det ishockey igen. 17.00 i Lunds ishall spelar Lunds Giants mot Kalmar, kom dit och kolla, det kostar 50kr.

Efter ishockeyn sticker jag nog till min kusin i Malmö och stannar där några dagar för massa träning och umgås. Ska nog även klippa hennes farsa. Nåja kan bli skönt o va hemifrån lite även om jag är riktigt hemmakär, förutom när man  är utomlands hihi.

 


No matter how slow you go, you are still lapping everybody on the couch!

Gaaaah! Så träningssugen fast jag pallar verkligen inte ta mig till gymmet. Funderar på ett lite axelpass här hemma, kan ju verkligen inte hänga vid dator och tv hela dagen.

Jag börjar bli så sugen på att komma igång med cardion fast det egentligen är det värsta jag vet. Men blir nog att enbart använda vikter i en månad till. Måste biffa till mig lite innan jag ska tona till mig :)



Be proud of daily accomplishments.

Hade jobbintervju idag, va helt ok men har en känsla av att jag inte kommer få det. Jag är verkligen sämst på intervjuer så skulle jag få jobbet så är det ett under.

Tränat 4e dagen denna veckan nu då. Underbart. Nu tar jag helg!

Denna veckans träningsschema
Mån - Biceps, rygg och axlar, mage
Tis - Ben, rumpa
Ons - Triceps, bröst, mage
Fre - Ben, rumpa, vader


Ishockey!

Precis varit på ishockey i Trelleborg och Lund spöa Trelleborg, sjukt nice! Så nu kan man sova gott :) Vissa vet kanske att Trelleborg inte är min favvostad av några anledningar så bättre kunde det inte bli. imorgon blir det jobbintervju och träning (ben, röv). wish me good luck!


Som vanligt så händer allt på samma gång!

Igår så skrev jag ju in mig för plugg nu i februari och vad händer idag? Jo de ringer angående jobbintervju för ett jobb jag i princip glömt att jag sökt men som jag inte skulle tacka nej till.

Det gäller jobb i en klädaffär i Malmö så kunde inte tacka nej till intervju. För anledningen till att jag pluggar är för att jag inte får jobb, men skulle jag få jobbet vilket är rätt liten chans så hoppas jag att jag kan kombinera plugg och jobb ändå! Jag har ju bara försökt att få jobb i klädaffär sen jag gick ut gymnasiet hmm.. Nåja jag hoppas att blir skitbra iaf..

Jag ska börja plugga!

Var på vägledningscentrum idag och det var mkt bättre än förra veckan. Jag ska börja plugga! Det ni! :) visserligen bara plugga upp ämnen, blir engelska B och samhäll A. Ska bli kul även om det inte är lockande att plugga ämnen man redan gjort på gymnasiet men slarva man då får man skylla sig själv.


Experiment

Testar lite nya saker bl.a. Proteinglass! Tanken är att mitt vaniljpäron-protein ska smaka päronsplitt, bara blandat proteinet med mjölk. Återkommer med resultat :)


Hjälp??!

Har faktiskt gjort en del nytta idag. Börja dagen med en sväng till arbetsförmedlingen och jag måste hitta en praktikplats innan den 31 januari, hjälp!! Vill helst ha praktik i Lund men andra ställen går bra så har ni något tips så säg gärna till :D dock så uppskattas jobbtips mer hihi, ni som kommer med bra tips får en fin belöning. Efter arbetsförnedringen så stack jag till gymmet och fick mig ett snabbt benpass i med att pappa skulle hämta mig för vi skulle till mormor och fika, jag synda igen. Kladdkaka! Nåja sålänge jag inte sitter hemma o trycker så kan man väl å unna sig ibland.

Härligt gympass

Nyss kommit hem från ett nice gympass. Axlar, rygg och biceps blev det. Måste verkligen bli bättre på att träna rygg, sjukt dålig på att hitta bra övningar till rygg så kom gärna med tips :) nu ska jag dricka upp mitt protein och sen mars in i duschen. Blir att gå upp tidigt imorgon, ush!


Ny vecka, nya möjligheter

Lite dåligt med bloggande, jag vet :/ Vet inte riktigt vad jag ska skriva om.

Igår var jag iaf och tittade på kusinen när han spelade ishockey, han spelar i Lund Giants a-lag. Är ni sugna på att se hockey så spelar dom på söndag klockan 17.00 i Lunds ishall. Men jag ska nog se dom redan på torsdag då dom möter Trelleborg borta.

Försöker vara lite nyttig som sagt så imorse blev det kvarg/kesella, äpple och kanel till frukost och sen en proteindrink till mellanmål. Jag dricker förtillfället både Star Nutritions whey 80 med smak vanillapear som är rätt nice men dricker ävens Star nutritions Diet Pro jordgubb, den e väl ok. Bästa med Star Nutrition är priset, vet egentligen inte om det är bra äns hehe.
Vill dock gärna få tag i ett proteinpulver utan aspartam då jag är så sjukt anti sötningsmedel, förstår inte hur alla fitnessmänniskor kan ta så mkt sötningsmedel hit och dit.


Inriktningen på bloggen?

Vad vill ni läsa om på bloggen? Vet inte om jag ska inrikta mig på ett ämne eller om jag ska köra blandat som nu. Beslutsamhet är inte min starka sida.

Synda igår och i förrgår! DÅLIGT! Igår fick jag tillomed ont i magen av choklad, sjukt att man känner av det så mycket när man bara varit nyttig i typ 2 vekor. Nu är det bye bye sötsaker igen!

Opepp

Sjukt opepp det är att träna hemma. Har bara för lätta hantlar och tråkiga träningsvideos! Ta mig till gymmet tack!


Shoppingen igår :)

Var ju och shoppa igår och detta är vad jag shoppade, sry för kassa bilder:

Träningsbyxor från Intersport 300kr, Linne från Gina Tricot 50kr. Fynd! :)


Shopping :)

Kom precis hem ifrån stan, har shoppat och varit på vägledningscentrum. Shoppingen gick bra då jag hitta träningsbyxor och linne samt lite presenter :) Vägledningscentrum ska vi inte äns prata om, inte alls lika pepp på att plugga längre. Vill verkligen ha ett jobb :(


....

Idag har jag inte gjort ett dugg som vanligt! Bara ätit och glott tv med lillebror men ikväll blir det träning! Blir ett biceps och ryggpass men blir nog lite mage också :)

Imorgon blir det en tur till vägledningscentrum, måste verkligen börja plugga eller jobba nu innan jag klättrar på väggarna!



Strong is the new skinny!!

Minus 2kg på 1½ vecka! Var ju inte direkt meningen, men det är första gången sen jag börja träna i augusti som jag har gått ner. Har gått upp 4-5kg sen jag börja träna och var lite rädd att det inte skulle ta stopp haha.

Det är possitivt att jag inte ökar och ökar i vikt, dock är jag rädd att det ska påverka muskeltillväxten så får bli till att börja äta mer, får ju inte gå minus på kaloriintaget nu när jag bygger muskler. Det kan väl inte vara bristen på godis som gör att jag gått ner så snabbt?

Spårlöst försvunnen :)

Nämnde ordet träning och så stack pojkvännen och skjutsa sin morsa för över en timme sedan och har inte hört ifrån honom sen dess haha. Tror han är trött då han gick upp tidigt imorse. Nåja får roa mig med att titta på Biggest Loser Sverige. Synd att det inte finns hälso/träningsprogram för normalviktiga, finns massor av smala soffpotatisar som lever på skitmat och aldrig tränar. Hade varit grymt att få en personligtränare och hjälp med nyttig och god kost :)

Middagsdags!

Håller på att fixa middag. Blir kycklingfilé och lite wokade grönsaker typ, till det blir det nog fetaost för extra god smak :)


Träningstights

Det är verkligen sjukt svårt att hitta riktigt snygga träningsbyxor, framförallt till ett bra pris. Sen är jag rätt kräsen då jag vill ha minst en ficka som jag kan ha nyckel och mobil i, samt att det inte ska vara för tunna byxor. Någon som vet vart man kan köpa bra träningsbyxor? :) Dessa var de bästa jag hittade men hoppas på att det finns bättre där ute någonstans.



Mitt ideal!

Över en vecka sedan jag åt sötsaker (jag åt på nyårsdagen för vi hade massor av rester :) hihi) Det har faktiskt gått ganska så bra förutom när pojkvännen ska dricka coca cola och jag får bara titta på. Har aldrig varit beroende av cola men det är något som jag kan bli riktigt sugen på lite då och då, speciellt när jag inte får.

Nåja ni har ju ev sett mina inspirationsbilder och kanske träningsbloggarna jag tipsar om, nu tror ni kanske att jag vill bli någon fitnesstjej men nej så är inte fallet, dock hade jag gärna kanske tävlat i bikini pro i framtiden där de ser ut som här nedanför. Lätt de snyggaste kropparna tjejer kan ha, enligt mig. Fy fan vad jag kommer att få ligga i om det ska bli sånna här resultat!!




Min rosa byrå.

Jag är en sån person som oftast gillar att ha lite udda saker och därför köper jag gärna möbler på loppis och second hand och gör sedan om dom om  det behövs.

Här är en byrå som min mamma länge haft som jag sedan fick och gjorde om, handtagen är köpta på loppis. Nu blev iof byrån lite mer åt det grisrosa istället för gammelrosa som va tänkt från början men den duger :)

FÖRE




EFTER



Lite nytta.

Har varit och gjort lite nytta i Lund. Först blev det ett fint ben och rumppass på gymmet och sedan en sväng till Coop Forum och Ö&B. Köpte mest mat men gick loss lite i 10kronors avdelningen på Coop Forum där jag hittade en shaker, äppledelare, yatzyspel, hälinlägg till skor och en sax. Jag gillar att fynda höhö.


Nu sitter jag och väntar på att diskmaskinen ska bli klar så att jag kan laga mat, har lite dåligt med kastruller :/ Imorgon blir det förhoppningsvis en tur till gymmet, erikshjälpen och Stadium, behöver ett par nya träningstights. Idag spillde jag juice över mina byxor så fick ta ett par svarta men rosa och oranga mönster på, annars hade jag fått ta mina vadlånga tight som jag hatar. Lååånga tight ska det vara :)

Härmapa? :)

Jag som nästan alltid köper möbler på loppis och gör om dom, men fick syn på brorsans fina säng för ett par månader sedan och bestämde att jag ville ha en likadan. Som tur är så inreder vi inte riktigt på samma sätt även om hans sovrum är riktigt snyggt (han har fått tjejhjälp) se hans flickväns blogg för bilder (http://hannarydholm.spotlife.se/2012/01/09/resultatet-lite-sent/)
 

Jag är en sån person som att istället för att köpa en massa nya saker när jag flyttar in så tar jag en sak i taget då jag vill hitta de speciella grejerna, fattas nog en del tavlor i min lägenhet hehe.

Mitt sovrum före och efter (är dock inte klart, vet inte vad jag ska ha ovanför sängen).

FÖRE



EFTER




Bio med bror och brorsonen

Har precis kommit hem till storebror. Vi va och såg Stig-Helmers filmen, sjukt dålig! Efter bion är jag strandsatt i Lund, tur brorsan har gångavstånd hem från bion. Har en pojkvän som inte svarat i sin telefon på 6 timmar, stryk på det! Men men får väl sova här i stora stan :)


Frukost

Idag gick jag upp vid halv tio, precis som jag ville :) igår kväll satt jag inne hos bror och spelade spel med honom, hans flickvän och vänner. Killarna drack lite men vi tjejer va duktiga och lät bli, får ju tänka på träningen :). Frukost idag blir kvarg/kesella med bär, linfrö, gojibär och valnötter.


Min garderob :D




image description


Bloggtips!

Tänkte dela med mig lite av de träningsbloggar jag läser.

Tjejbloggar

http://werun.nyheter24.se/idawarg/
http://fitnessguru.se/jessica
http://millansandberg.myshowroom.se/
http://sofilindberg.myshowroom.se/
http://blogg.veckorevyn.com/ptfia/
http://iform.myshowroom.se
http://annamarialacatus.myshowroom.se/
http://ceciliabenjaminson.myshowroom.se/
http://denicefitness.myshowroom.se/
http://sandralind.myshowroom.se/
http://bellaeklund.blogg.se/
http://arvebrink.myshowroom.se/

Killbloggar

http://akorahim.myshowroom.se/
http://chrisharnell.myshowroom.se/



Om ni har bloggtips får ni gärna dela med er :)

Lite enformigt kanske?

Ojdå, en liten länk på Facebook sen dök det upp en hel del besökare. Men antar att jag inte kommer att få behålla er, bloggen kommer mest att handla om träning just nu då det är i princip det ända som händer i mitt liv just nu. Men jag hoppas att jag snart ska kunna ta med er på lite roligare grejer.

Nästa vecka blir det stor vårstädning och utrensning av allt! Har en hel del kläder och skor redan som ska säljas i vår, funderar på att ställa mig på esplanaden i Lund en vacker vårdag :)
Annars blir väl nästa vecka fylld av träning men även en sväng till vägledningscentrum, måste in på någon utbildning nu innan jag klättrar på väggarna.

Unless you puke, faint or die, keep going!

Nyss hemkommen från gymmet, var helt ensam i tjejgymmet. Är tydligen inte så populärt att träna en fredags kväll hihi :) Ikväll har jag tränat biceps, rygg och axlar plus lite mage. Brukar egentligen inte köra alla dessa muskelgrupper samtidigt men har inte hunnit med 4 träningsdagar denna veckan.  Hoppas på att få ihop alla dagar nästa vecka, ska dessutom lägga mer fokus på mage en gång i veckan hemma då jag tycker att det är svårt att få plats och inspiration på gymmet.

Som ni kanske märkt så avgudar jag Jennifer Nicole Lee, jag får mkt träningsinspiration rån henne, kolla in hennes klipp på youtube :)

Här är ett riktigt grymt röv-pass


Love it!

Då blev det ett gympass ikväll då, körde:
* triceps
* bröst
* ben, rumpa, vader
* mage

Körde även 10min på trappmaskinen (ja det är lite, men prioriterar inte cardio just nu)
 
Går bra att klara sig utan godiset än sålänge faktiskt, är lite svårare med maten.
Idag har jag ätit:
Frukost - Kvarg, frysta bär, mandlar
Lunch - Nudlar (big no!)
Middag - Fullkornspasta med tonfisk och creme fraicheröra och grönsaker
Efter träning - Starbar (proteinbar)


Do I look like the kind of person that gives a fuck?

Dåligt med tränande denna vecka pga huvudvärk och illamående :(
Men ikväll är det dags för årets första gympass, love it!

Då jag inte hunnit träna så blir det troligtvis både ben, triceps och bröst idag. Innan idag har jag kört lite yoga/streching, sjukt tråkigt men väldigt behövligt då jag är kass i svank och ena skuldran.
 


2012 - Årets första blogginlägg.

Hej bloggen!
Long time no see as usual! Är sämst på att blogga men att bli bättre kan va ett mål detta året?

Har ni några nyårslöften i år? Jag har nog inte några löften men dock en hel del mål, fast jag är inte klar med målen än haha. Men här är några utav målen:

* Hade tänkt låta bli godiset i minst 3 månader men inte vara 100% med supernyttig mat utan unna mig tex creme fraiche, vitt bröd ibland mm. Ska dock försöka låta bli färdigmat så mycket som möjligt. Ska dock vara riktigt noga med maten från och med april.

* Träna styrketräning ca. 4 dagar i veckan till april för att då lägga till även kondition minst 3 dagar i veckan. Nu vill jag bara fokusera på att bygga muskler så tar jag fettförbränningen några månader innan sommaren.

* Jag SKA resa utomlands en längre tid!

* Plugga eller börja med körkort?


RSS 2.0