I came down to love you, but you were never there.



Helgen har bjudits på utgång i malmö med Sara och kroppsgrillning i solen haha. Skulle igentligen hem igår men hamna hos syrran istället så vi va o grilla hos Kalle en stund. Sen idag har jag halvbadat lite i syrrans pool och solat. Nu på kvällen skulle jag igentligen söka lite jobb för ska till jobbcoachen imon, men de e ju som de e.

If it takes forever, then I wait forever!



Ikväll blire tjejmys i Malmö. Om det blir hemma eller på nån pub de får vi se. Veckan har annars bjudit på bio och grillning. Blev ingen resa för mitt pass e inte helt ok men nästa vecka är schemat nästan fullt så de får allt gå ändå :D


Jag måste gå nu



Helgen i Höör va mysig, dock alldeles för varmt för att vara utan dusch hela helgen. Idag är det dags för intervju, scary. Blir förresten kanske en resa utomlands denna vecka om jag och Petra hittar nån bra och billig sista minuten, dock kan jag tycka att man borde ta vara på det varma vädret hemma men de e rätt skönt o slippa göra ett skit i en vecka mer än det man känner för.


Börja om från början.

hej bloggen, det var längesedan vi hördes av. Det känns som att varje gång jag skriver i bloggen, så har jag startat något nytt. Jag slutade på salongen för en månad sedan, och jag tror aldrig att jag kommer att jobba som frisör.

Nu har jag en massa järn i elden. Jag jobbar som kontaktperson, går till en jobbcoach istället för arbetsförmedlingen, söker lite jobb och har praktik på g i höst och har en jobbintervju på måndag. Mer info om intervjun kommer senare, men kan säga att det bara är ett extrajobb, dock ett som jag gärna vill ha.

Sommaren har änsålänge bestått av en vecka i uppsala och stockholm. I helgen blir det hästutställning och lite senare i sommar blir det nog ett par dagar i ystad, svedala sommarrock och kanske någon marknad.


RSS 2.0