Älskar känslan av träningsvärk

Hårt benpass igår på gymmet som vanligt, loove it. Finns inget jag tycker om att träna så mycket som ben och jag börjar verkligen se resultat, tar högre och högre vikter på alla benmaskinerna. Överkroppen går det lite segare med, visst märker jag av lite resultat men det tar långt tid innan man kan öka vikterna. Nåja allt har sin tid.


Fast min absolut sämsta sida är konditionsträningen, men jag satsar mest på att öka i muskelmassa just nu, sen när jag fått en del så kan jag börja med konditionsträningen och bränna bort fettet som är kvar.





Måste hitta tillbaka till mig själv igen.

Måste verkligen hitta mig själv igen. Allt är tråkigt, jag är tråkig!

Jag behöver: minst 2 veckor utomlands, klipp och färg av håret, NYA KLÄDER och framförallt accesoarer. Men något jag verkligen behöver är en kväll med polarna.

Finns dock en possitiv grej med mitt nya jag, jag älskar att träna (gymmet) :D

Gymmet <3

Imorgon ska jag till min kusin i Malmö några dagar och det blir dagar fulla med träning och nyttig mat :D blir en massa gym men säkert en hel del promenader om vädret tillåter. Älskar gymmet!


Planerat träningsschema kommande veckan
Mån - Ben, rumpa, mage
Tis - Rygg, biceps
Ons - Bröst, triceps, mage
Sön - Axlar, mage

Strong is the new skinny



Träningplaner

Hej bloggen!
Nu var det ett tag sen igen. Jag är sämst på att blogga som vanligt fast jag tycker att det är kul.
Har varit i Stockholm och Uppsala så det är lite därför jag inte bloggat även om jag aldrig kom igång ordentligt.

Nåja, just nu håller jag på att smida träningsplaner. Dvs hur mycket jag ska träna, hur jag ska träna med mera. Är lite inne på att fram till Mars enbart köra styrka och bygga upp min kropp för att sedan lägga till kondition och bränna bort allt fett. Det ska tydligen vara väldigt svårt/omöjligt att bygga muskler och bränna fett samtidigt.

Tänkte tillämpa denna metod då jag egentligen inte vill gå ner i vikt utan vill mest bygga muskler.

RSS 2.0