Full Rulle!

 

Denna damen har faktiskt haft massor att göra så hon har inte hunnit blogga någonting knappt. Kan berätta att de e både asnice o asjobbigt här men lätt värt det. Har fått ganska dåliga betyg på mina examen även fast jag pluggat en del så har bestämt mig för att ta det lite lugnare med pluggandet och ha lite mer kul. Denna månaden ska inte bara va plugg utan man ska ha jävligt kul osså.

 

Längtar dock hem till nära o kära, mat och min säng :P Har dock lite ångest med det här med att jobba som reseledare, är ändå så sjukt nyfiken på yrket även om de igentligen inte e nåt för mig. Jag älskar fritid, o skulle aldrig kunna dela rum med någon i flera månader, ja hade blivit galen. Men de e så mycket som lockar. Ja funkar som bäst när jag har mycket att göra.

 

Imorgon och på söndag ska vi ha examen, bla välkomstmöte och förstahjälpen. På måndag ska vi till BARCELONA igen, har inte varit där sen andra dagen vi va här när vi kolla på fotbollen. <3 yääy.

 


Black&White

Igår va vi på Black&White Party där vi va 2 lag varav de ena laget va vitklädda och de andra svartklädda, jag utav alla hamna i det vita haha. Men kul hade vi! Vi gick runt till 4 olika barer/nattklubbar där det serverades drinkar o musik. På sitta stället var där även fri bar i 30min i två omgångar, mkt nice! Vi va ju två lag av en anledning, vi tävla i olika grenar och tyvärr så vann det svarta laget :P Fast det vita var bäst! Visar en film från partyt som skolan har gjort, ja e bara med litegrann på en bild dock men ändå, ni får ju se vad jag har varit med om iaf :D

http://www.youtube.com/watch?v=5NvQwt4MVCU Mest spelade låten här:

http://www.youtube.com/watch?v=cHcVU5cGUNE&feature=related


Jag lever!

Nyss hemkommen från nattklubben, very nice. Inte onykter så slipper väl att bli bakis imon kan man hoppas. Rastlös som in i så kan inte gå o lägga mig än även om jag borde. Idag har vi haft lektioner 9-19 så de e liksom full rulle hela tiden. Sen va de mingelparty vid 20.30 o sen krogen.

 

igår var vi o såg FC Barcelona, trevligt trevligt, hoppas Tim blir avundsjuk. Ska lägga in bilder här så fort jag hinner, men vi har så mkt att göra så att jag knappt hinner längta hem. Men jag saknar såklart alla där hemma. Om Petra läser detta så hoppas jag att du får en skitkul 20-årsfest på lördag :D Själv ska jag på Black&White party på lördag här i Lloret De Mar, berättas mer sen om det. <3 Nu ska jag sova, hej sålänge.


Framme!

Nu e man framme i Lloret De Mar. Delar rum med en danska, kan bli sjukt intressant. Vi förstår väl inte alltid varandra men det blir bra övning. Rummen som är 3-stjärniga är väl typ väldigt 2-stjärniga, sängen e hård men man överlever. Människorna här är trevliga iaf, skön stämning men lite svårt att hänga med när danskarna pratar dock.

 

Idag ska vi inte göra så mycket om tur e, mest ta det lugnt efter resan. Men imorgon börjas det för fullt redan kl 8.30 :S ush, danskarna börjar inte förrän 9.30, fuusk. Internet e dessutom kasst, assegt. För vissa funkar de inte på rummen utan bara i lobby men ja har tur att mitt funkar lite på rummet iaf.

 

Imorgon blir de fotbollsmatch med bla FC Barcelona :D vet en liten bror som kommer bli sjukt avis! Ska ta många bilder till honom. Dock så ska Zlatan inte spela :( Fårse om jag orkar skriva nåt mer ikväll annars hörs vi kanske imon allihopa.


WOHO imorgon smället det! :D

Woho ska upp kl 2 inatt för ska ta tåget från svågertorp till kastrup vif halv fem. Fårse om jag överlever, frågan är om jag kan somna, måste typ gå o lägga mig vilken minut som helst, vi får se hur de blir med det :D

Spanien 9 nov - 8 dec

Hej!

denna blogg är till för er som vill veta hur jag kommer att ha det när jag är i Spanien mellan den 9 nov-8 dec på min reseledarutbildning med service&co. Hoppas ni kommer att gilla att läsa om mitt lilla äventyr. :D Kommer nog även att lägga ut en del bilder men det får vi se hur mycket tid jag kommer att ha över.

/Marina


RSS 2.0