Ikea

Inviger mina nya skor med en shoppingrunda på Ikea :) köpt över 60 vita galgar. Kommer bli sjukt mycket snyggare i garderoben nu hoppas jag.


Snart April tack och lov!


Easytones!

Var i stan idag med lillebror och hans kompis. Köpte mig faktiskt ett par easytones, Stadium har 25års jubileum så nu kostar dom bara 500kr. Nej jag köpte dom inte för att få snygg röv, det har jag redan haha. Köpte dom för de är sjukt sköna.


Ge min inspiration och hjälp tack!

Fy vad jag är kass på att blogga! Jag är sämst på att komma på vad jag ska skriva om. Dessutom inte alls nöjd med designen, visst är den fin men på tok för rörig och inte alls min stil. HJÄLP!!!!

Helgsresumé.

Har glömt att berätta att denna helgen var grym!
I fredags kom vi på sjukt sent att vi ville ha lite grillkväll, vi var inte så många som grilla men sen blev vi fler och fler mot kvällen, inte jättemånga men det var trevligt. Alldeles för mycket bubbel bara så mådde som en fiskmås dagen efter haha. Lördagen bestod av lite mer fest hos några vänner i Höör som hade fyllt år och gått o gift sig. Även denna kväll var lyckad :)

Idag har jag varit på gymmet och även slitit på gården här hemma, kommer bli såå fint när vi är klara men det är mycket kvar.


Vart jag mig i världen vänder.

Väntar på ett svar som kan förändra mitt liv.

Om svaret skulle bli nej, vad gör jag då? :(
Tanken är att iaf ha en grym sommar med vänner. Gärna både utomlands och i Sverige.
Har sparat ihop 60 000 så en resa till USA i sommar eller varför inte en hel höst i Asien?
I värsta fall får jag ta itu med pluggandet i höst, men vad ska man plugga?

Finns det någon som vill med på mitt äventyr, tveka inte att höra av er :)

UNDER OMBYGGNAD!!!

Håller på att fixa om min design på bloggen så det kan se skumt ut ett tag :P

Ny kärlek

Köpt ett nytt stekjärn idag för jag behövde verkligen ett nytt hmm, egentligen inte kanske men det var så fiint och billigt. 119kr med medlemsrabatt tyckte jag va helt ok, finns på Åhléns ock kostar 149kr utan rabatt :)


Min och möjligtvis mitt :)

Hmm flytta aldrig ihop med killar. Även om man inte äns flyttat ihop så kan de vara duktiga på att inkräkta. Förstår inte hur detta hände? Teknikprylar överallt som ser hemskt ut! Har alldeles för mycket kontrollbehov och är perfektionist för sånt här! Alldeles för snäll också tydligen hmm. Och folk tycker så synd om honom för att han inte får ha saker här, här är beviset haha!


Vill ha

Har massor av kläder och skor som jag inte använder så tänkte stå på loppis i vår/sommar någon gång och sälja lite. Behöver verkligen förnya min garderob, har mest tråkiga saker och använder alltid samma. Sen är det ju fortfarande kallt som tusan och mina snyggare kläder passar för varmare klimat.


VILL HA





Mitt drömhus! :)






Lördag

Ikväll ska jag träffa några gamla vänner som jag inte träffat på länge. Ska bli riktigt kul faktiskt, har inte träffat dom sen i sommras nångång. Kommer va en hel del sura miner från annat håll men jag bestämde detta först vilket folk inte verkar förstå. Sånt som händer men ibland måste man tänka på sig själv och vad man själv vill, inte vad alla andra vill.

Känner mig lite småkrasslig, hoppas det är falskt alarm vilket det brukar vara. Har klarat mig hyfsat bra från sjukdomar och förkylningar i år. Ska det bryta ut så får det vänta tills imorgon :)

Hmm, sjukt sugen på mat men har typ inget hemma. Vill ha kycklingfilé med pasta, cremefraiche och pesto. Mums Mums!

Hoppas, Hoppas, Hoppas!

Det finns en liten chans att jag kommer att få spendera mycket tid vid detta ställe. Hoppas verkligen att det går som jag vill. Jag hoppas att snart kunna berätta för er vad men vill inte göra det än förrän det är mer säkert:)


Gekås - Ullared

Varit i Ullared idag med lillebror, hans tjej och hennes kompis. Var ju där förra veckan också med mamma, pappa och syster men kul o åka igen ändå haha. Köpte mest skönhetsgrejer, lite kläder och mat typ hehe. Riskakor för 4 kr :)  

Hitta förövrigt denna bilden på Hannas blogg (http://hannarydholm.spotlife.se/)
Bilden är på Hanna och Julia och i bakgrunden går jag, med förövrigt den fetaste rumpan ever haha. Nog fan visste jag att den blivit större med all denna träning men denna bilden ser fan kul ut :)



Faan!

Faaaan ta Sebastian som ska åka till affären och köpa gottiis!! Jag är godissugen men ska fan inte ha nåt! Jag är såå weak så borde låsa dörren innan han kommer tillbaka!

Matvrak.

Hade passat perfekt för bulk just nu då jag äter som fan men tanken är ju snart att jag ska börja deffa :/ Har iaf redan börjat dra ner på socker. Blir deff från och med 1 april. Så  kanske jag hinner bygga lite till :O hihi.

På torsdag är det dags för ännu en tur till Ullared. Var ju där i onsdags med mamma, pappa och syrran. På torsdag ska jag ditt med lillebrorsan och hans tjej. Ska bli nice i med att jag inte hann köpa allt sist.

Golden

Nya örhängen :) rätt snygga tycker jag och billiga! Tror dom kosta 59kr ändå bra pris. Köpte dom i en butik på Entré i Malmö, vet inte vad den hette dock men dom hade en massa snygga smycken.


I want you to rock me!

Testade outfits häromdagen och klippte lite t-shirts. Saknar verkligen min lite rockigare stil, får allt bli lite ändring på det. Dock får det bli en satans massa mer gym innan jag tar på mig korta shorts :) höhö


I want the fairytale!

Åh jag sitter och tittar på Pretty Woman, älskar den filmen och speciellt när hon säger - I want the fairytale! Jag är en sån nörd som drömmer mig bort alltså.

Helgen har bestått av shopping, fest och ishockey så bra som det kan bli alltså. Lund Giants gick upp i division 2!!!! Grattiiss Giants!! Jag är nörd jag vet :)

Imorgon blir det gym!! Ska börja med konditionen nu också tror jag, även om jag mest gått upp i muskler så har röven blivit så stor att jag bara får på mig mina strechjeans haha. Må se bättre ut utan kläder nu när man har tränat men vill gärna se bra ut med kläder också. Dessutom vägrar jag byta ut min garderob bara för att jag blivit lite större så nåt kg får jag nog allt gå ner fast jag egentligen inte behöver det. I-landsproblem!




American bed!

Lillebrors säng är såå snygg nu! Lite synd att USA- flaggor inte passar hos mig i med att jag har för mycket rosa :) var för övrigt jag som hittade USApläden till honom.


Sorry!

Ser ju att ni allt är några som tittar på min blogg, sry att jag inte uppdaterat på flera dagar!

Hur denna veckan sett ut änsålänge:
Mån - Följde med pojkarna till arbetsförmedlingen och gymmet
Tis - Ishockeymatch i Glimåkra. Lund vann med 6-2 och kussen gjorde 3 mål och 1 assist :)
Ons - GEKÅS ULLARED :) Massor av shopping, eller ja ganska lagom

Det som komma ska denna veckan:
Tor - Rekryteringsmässa, gymmet, ishockey Lunds ishall 19.00 BE THERE!
Fre - Troligtvis lek med Sara och ev hårfärgning hos syrran
Lör - Utgång i Lund
Sön - Ishockey Frostas Arena i Höör? 16.00 iaf :)

Var sjukt längesedan jag hade en fullbokad vecka, riktigt nice får jag säga..

I am a winner!!!

Precis kommit hem från en supergod middag hos svärmor, oxfilé och grejer :)

Innan middagen var vi och kollade på ishockey som vanligt, är en massa matcher just nu. Förresten så vann jag på lotteriet, 500kr!!!!! :) supernice!!

Blir att sparas till Ullared som jag ska till om nån vecka :)


SLARV!!

Köpte en gigantisk godispåse som jag nu sitter och trycker i mig!! Fy!! Varför öser man in så mycket skit som egentligen inte är såå gott som man tror? Skulle köpt jordgubbarna istället, på måndag är det slut med detta trams! Naturliga produkter is da shiet!!


Ögongodis!

Har blivit mycket inspirationsbilder på tjejer då det trotts allt är en kvinnlig kropp jag eftersträvar. Men ibland kan det behövas lite ögongodis också. Mums på dessa män, eller ja pojkar kan man väl nästan kalla vissa av dom hihi. Jag har skum smak jag vet :)











RSS 2.0