Full rulle på salongen.

Har jobbat på salongen idag, som det ska vara.

Här på salongen händer saker heela tiden. Igår kom det in en galen kund som klaga på en nästan felfri hårförlängning och idag har vi jagat bananflugor med dammsugaren haha. Min  chef har dessutom som vanligt en massa på g. som ni kanske får reda på snart. Här händer stoora grejer nämligen.

Idag har jag lockat hår med en plattång, blev rätt bra faktiskt tog typ evigheter bara. Jag vill fixa mitt eget hår snart igen men min chef blir galen på mig för att jag exprimenterar för mycket. Men jag ska ha håret ljusbrunt med slingor och det ska va långt och lättskött.

 

Imorgon blir det arbetsförmedlingen först på morgonen och sen salongen. Ska få mitt hår tvättat, fönat o stylat. Sjukt trevligt, praktikanten som börja denna veckan får gärna stanna kvar men hon ska bara va här en gång i veckan fram till juni typ. Vi kommer dessutom få en ny tjej på salongen snart som gör naglar, fransförlängning, makeup mm. Blir megabra tror jag.


Pepp

Idag har Marina tränat. Ett under har alltså skett. 40 min promenad och sen ca 20 min styrkegympa. Kommer ha träningsvärk i skinkor o lår imon hihi.

Mkt har skett sen sist jag skrev iaf. Nu jobbar jag ca 3 dagar i veckan på salongen och en dag i veckan trackar jag arbetsförmedlingen o sen är jag kontaktperson och hjälper morsan, så här är det full rulle. precis som jag vill ha det.

 

finns ingen anledning till o blogga igentligen men kände mig lite uttråkad så.

Håller på med en reningsperiod nu, ska se hur länge jag klarar mig utan plattången hahaha!


RSS 2.0