Lite damp på det här så :D

Hej Bloggen, har saknat o blogga lite nu igen. Va ju riktigt på g. där förra veckan men tycker att min design e så dålig så får ingen motivation till att blogga när bloggen ser hemsk ut :S Men men måste skriva av mig lite iaf.

 

Detox/dieten gick åt skogen igen, jag va ju helt sjuk förra veckan så tappa allt då. Men va faktiskt utan godis i 5 dagar förra veckan iaf haha. Men snart ska här börja tränas så man kan äta godis med gott samvete haha.

 

I lördags var jag på "Båten" i Malmö med min kusin, va trevlig men de e inte alls min typ av ställe, de märkte jag speciellt igår när vi va o såg Thåström på Mejeriet i Lund så soft ställe haha. Jag älskar flummiga ställen, tål inte brats!

 

Igår dog jag, byta min p-stav för 3:e gången. I med att tuffa Marina gjort de några gånger innan så va hon shysst o lät en läkarstuderande göra det. Att ta ut den gjorde inte ont (hade bedövning) men det kändes kan ja säga. Lite sjukt att känna när nån sitter o pillar en i armen med en skallpell haha. Men att sätta i den nya gjorde lite ondare om man säger så, dom satte den längre ner på armen så där va lite segare plus att de nog inte va nån bedövning där. Ush! Efteråt fråga jag hur många gånger "studenten" hade gjort detta, det visade sig att det var första gången som hon tog ut den och tredje gången hon satte i en, läskigt :D Nu har jag knappt kunnat lyfta nåt med armen på ett dygn och knappt kunnat sätta på mig jackan haha.

 

Snackade med Bettan för en stund sen i typ 20 min, ska ju ev börja praktisera hos henne igen som frisörlärling. E så sjukt avis på henne, snart åker hon till Los Angeles och går Vidal Sassoon utbildning, jag vill också, det är min högsta dröm! Men det kanske händer nån gång i livet om man vågar satsa lite. Jag har bara alltid sån jävla beslutsångest pga min add, ska fan snart göra en utredning på det så man kan bli lite människa. Jag klagar inte på mycket men jag vill fan få nåt gjort i mitt liv och inte ha beslutsångest så fort jag kastar mig in i saker och ting. Har drömt i hela mitt liv om att bli frisör men när det står en frisörutbildning framför mig så får jag panik och känner mig låst, men nu ska jag fan vara ärlig mot alla och berätta varför det händer att jag drar mig ur saker och ting så dom inte tror att jag är dum i huvudet eller nåt sånt.

 

tack för att jag fick skriva av mig bloggen, hoppas ni pallade läsa haha :D


Mums!

Då var denna detoxen över, krängde en hel 9 bitars nuggetsmeny från donken för en stund sen. Pappsen va o hämta lillbrorsan inne i lund så då bad morsan dom o handla nuggets som ja tjatat om i några dagar haha. Varit så sjukt sugen på donkan eller subway. Idag har faktiskt sötsuget kommit, lite chockladsugen är man allt så fårse vart jag hamnar. Anledningen till att ja sluta med godis är att ja ibland under dagen småäter godis o skiter i att äta mat vilket inte är så bra så jag får inte äta godis förrän jag har kontroll över det :D

 


BLÄH för detox!

Ska sluta detoxa de e ju nästan farligt haha. Varit skakig och haft hjärtklappning 2 morgonar i rad. Som ev beror på att jag iprincip gått o lagt mig hungrig för att man igentligen inte ska äta på kvällarna. Pricken över i var i morse, då ja spydde grön spya av att ja iprincip levt på grönsaker, ush haha. Måste tillsätta lite mer fett, protein och kolhydrater, ätit på tok för lite och de e asfarligt inte sugen på anorexia här inte, jag ska bara vara sund och ev snart börja gymma, jippi!

 

Snart helg, be till gudarna att jag blir frisk då så jag kan hitta på nåt. Ska iaf på barnkalas på lörda, hur ska det gå? Jag som inte ska äta kakor, tårta och sånt. Löser sig säkert, men funderar fortfarande på vad jag ska ha för kvällsunderhållning denna helgen, har lite att välja mellan, gött!

????ELLER????


Ny design.

Har en ny design som ser hemsk ut då den e gjord i paint haha. Får fasen skaffa photoshop igen så man kan åstadkomma nåt hyfsat iaf.

 

Så himla gött att ha alla mina grejer på samma ställe, nu ser man ju vad man har för kläder, skor, väskor, skärp mm så nu kan man matcha ihop en massa outfits som jag glömt typ. Suveränt! Har dock några grejer som hade behövts till min garderob.

 

Ny Leopardpäls - min e lite för kort  så ska nog sälja den :(

Svart päls - funkar till typ allt

UGGs - För att de e så jävla mkt snö

Kavaj - För att de e så snyggt o passar till mycket


Sablar :P

Jag är sjukis och insnöad idag så de blev inge möte med Bettan :S Får ringa henne sen när jag e frisk igen. Måste ju börja ta tag i mitt kära liv.

Sjukt sugen på att göra nåt i helgen, typ dansa röven av mig, men borde verkligen inte dricka alkohol under min kära detoxvecka så får kanske hålla mig till nästa helg, men vi fårse.

Har så megatråkigt så att ja fotar tillgjorda och fula osminkade sjuklingbilder haha. Bjuder jag på!

 

 

Dagens outfit:

Simpson t-shirt - Hörby Marknad :D

Inte med på bild: megafula döskalletrosor. :P


Duuktig :D

Jag har precis druckit grönt thé och käkat morot, fy fan vad nyttig jag är haha. Och bättre ska jag bli. Denna dagen har varit helt underbar utan någon anledning alls igentligen. Har bara varit hemma o fixat i mitt rum och lagat middag till hela familjen som nu e min nya uppgift. Kan ju säga att jag gjorde en jäkla god köttfärssås till dem, jag som typ e vegetarian och gjorde min första köttfärssås, fy fan va grym jag e. Brukar förvisso göra en del vegefärs men de e ju inte samma sak :P

 

Ikväll har jag färgat min förbaskade utväxt som ja färga för bara nån vecka sen men det tog typ inget :S Blää. Sen så lyxa jag till det med lite peeling och nagelmålning som ser ut som fan hehe. :P

 

Imorgon ska jag som sagt luncha med bettan men vi fårse hur det blir, jag tror jag e ganska insnöad :S Jag som har lite saker att göra i malmö imon, typ växla tillbaka lite egyptiskapengar och handla lite småsaker. Men fårse imon hur det blir :D Snart dags att gå o lägga sig så att jag fortsätter med mina rutiner. Nattii nattii..

 

 


Life is good!

Jag älskar mitt nya liv, redan haha :D Lär vl hålla tills godisbegäret kommer om ca 3 dagar. Då är det plåga som gäller ett par dagar och sen kan man va utan godis ett bra tag om man klarar dessa dagarna.

 

Vaknade tidigt imorse typ 6.30 men gick inte upp förräns 9.00. Började dagen med en underbar smoothie, sjukt god var den. Sen har jag fiixat lite i mitt nya rum för vad passade inte bättre till det nya livet om ett nytt rum, sjukt mysigt ska bo här tills min lägenhet e klar, tar ett par månader till tror ja. Kan jag gott leva med för rummet e underbart fast de ser ut som en stor gigantisk garderob, har kläder och skor överallt.

 

Till lunch blev det en mumsig äggröra. Försöker ju vara lite nyttig nu men de gick inte så himla bra igår, blev tacos till middag, fyy Marina men vi hade faktiskt inget nyttigt hemma :D Käka inge godis eller nåt iaf. Försöker dricka en massa vatten också, har alltid varit dålig på det.

Imorgon ska jag in o luncha med bettan, kanske ska börja som frisörlärling igen så att man gör nåt vettigt med sitt liv, blir säkert asnice det. Börjar jag som frisörlärling igen så blir de till att skaffa gymkort, mkt behövligt.

 

Recept Smoothie

1 banan

1 kiwi

1 apelsin (endast juicen)

1 bit annanas

 

Recept Äggröra

Stek ihop:

2 ägg, Tomat, majs, paprika och svartpeppar & grillkrydda

Kan serveras med gurka och bladspenat eller sallad.

 


RSS 2.0