Magpass och tacos :)

Måste erkänna att jag är rätt nöjd med mina träningsresultat denna veckan. Har precis tränat ett magpass hemma till en träningsDVD, dock blev det tacos och cola efteråt, jättebra haha.

Och igår blev det bio och en massa godis men man måste ju leva lite också. Fast ska  bli hårdare och hårdare med kosten. Man blir faktiskt mindre sugen på onyttigheter ju mer man tränar.

Veckans träning:
Mån - ben, rumpa, axlar
Ons - triceps, rygg
Lör - ben (mycket vader), rumpa, biceps, mage
Sön - mage

Mina mål

Mina mål för en obestämd tid :)

1. Hitta något att roa mig med från och med November (jobb, plugg, resa el dylikt)

2. Träna på gym minst 3 gånger i veckan, och pilates med eller utan boll en gång i veckan.

3. Låta bli de där sockret :/ skitsvårt när man lever med en cocacola-narkoman.

4. Få fart på bloggandet ordentligt, börja ta bilder tex?

5. Sälja lite saker på Tradera

6. Planera eventuell utbyggnad av min lägenhet :)

7. Någon gång i livet tävla i bikini fitness

8. Få ordning på all inredning, behöver soffbord mm och behöver måla om lite annat.



Whats next?

Har jobb i ca en månad till och håller på att fundera på vad jag ska göra sen. Resa, skaffa nytt jobb, plugga eller börja träna ordentligt? Jag har alltid megasvårt för att bestämma mig så kan inte nån bara sparka mig i gumpen?

Igår blev det jobb och gym. Då jag är nybörjare så jag gjorde en helgenomkörare då jag inte hade tränat på en vecka. Körde mycket ben och rumpa men även lite skuldror och bröst. Tjejgymmet på 24seven i Lund var inte att hänga i julgranen, dom hade inga triceps eller bicepsmaskiner, skandal! Visserligen kan man gå ut i det "vanliga" gymmet där alla spännisar står men jag behöver lite mer kött på armarna först tror jag :) Tjejgymmet på möllan i Malmö är mycket bättre. Dessutom har möllans tjejgym även en hel del friavikter och skivstång men jag är för snål för att betala busskort dit denna månaden.


Kan man nåt annat än att tycka att Jennifer Nicole Lee är grym? Ni måste se hur hon såg ut innan, bara att googla.



I am back!

Har varit ifrån bloggandet i evigheter men känner nu att det är dags att ta i tag i det igen. Behöver någonstans att skriva av mig samtidigt som att jag vill se vad jag åstadkommer i träningen, livet mm.

Bloggen kommer handla om mitt extremt tråkiga liv som ska bli extremt grymt.

Livet just nu:
Har börjat träna så smått men vill att det ska bli mer, vill se resultat men det ända resultat jag sett är att det ökat på vågen hehe, har gått upp 2½kg sen jag börja gymma för ca 2 månader sen.

Jobbar deltid på ett lab men har eventuellt annat på gång rätt snart, om inte så hade jag tänkt att resa istället.

Jag bor i min underbara 2a på landet som förhoppningsvis snart blir större, här bor även min pojkvän och det har han gjort i snart 3 månader men vi är inte officielt sambos än hehe.







RSS 2.0